Design for the high-tech industry
Door de soepele samenwerking hebben we bij de ontwikkeling van onze HMI in korte tijd grote stappen kunnen zetten

ASM Europe

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

User interface voor Control Software

Hauzer is een pionier op het gebied van plasma coating technologie. Bij plasma coating worden in een vacuüm omgeving producten voorzien van een dunne coating. Deze coating kan een hoogwaardige decoratieve..

Bekijk het project

User interface voor semiconductor equipment

ASM is een internationale toonaangevende toeleverancier van productiemachines voor de halfgeleiderindustrie. De focus ligt daarbij op het deponeren van nanolayers (laagjes van enkele nanometers dikte)..

Bekijk het project

Nieuws

Red Dot Award 2022

Red Dot Award 2022

De elektrische buitenboordmotor S1 van Propel is onderscheiden met een Red Dot Design Award, een internationale designprijs die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen.

Het succes van de Propel S1 is een combinatie van de voordelen van een axiale fluxmotor - stil en een groot actieradius - en de sterke focus op eenvoud en gebruiksgemak.

Toelichting van de jury: This outboard motor combines eco-friendly drive technology with a design consistently aimed at optimising the user experience.

Lees meer