Design for the high-tech industry
This outboard motor combines eco-friendly drive technology with a design consistently aimed at optimizing the user experience

Red Dot jury over de S1 van Propel

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

Elektrische buitenboordmotor

Als onderdeel van de Saiette Group, is de Nederlandse start-up Propel gericht op de ontwikkeling van elektrische binnen- en buitenmotoren voor de watersport. De basis voor deze producten is een platte..

Bekijk het project

Spectrum fluorescentiecamera

Quest medical imaging, onderdeel van Olympus Surgical Technologies Europe, ontwikkelt en produceert geavanceerde multi-spectrale camerasystemen voor onder andere medische toepassingen. De Spectrum fluorescentiecamera..

Bekijk het project

Nieuws

Goed Industrieel Ontwerp top 100 2023

Goed Industrieel Ontwerp top 100 2023

De betaalzuilen voor de Kiltunnel, de toltunnel tussen Dordrecht en de Hoeksche Waard, zijn geselecteerd voor de Goed Industrieel Ontwerp top 100 2023. Dit zijn honderd Nederlandse producten die uitblinken op het gebied van innovatie en design.

De betaalzuilen zijn ontwikkeld in samenwerking met BTG Electronics Design, als onderdeel van de omvangrijke renovatie van de Kiltunnel.

Door de gerichte aandacht op gebruiksvriendelijkheid is de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd en passeren weggebruikers de tolpoorten in minder dan 5 seconden.

Lees meer