Design for the high-tech industry
De benadering vanuit de gebruiker heeft geleid tot een HMI die perfect aansluit bij de day-to-day workflow van de operator

Bram de Koning, CEO Cellro

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

User interface voor Elevate beladingsrobot

Voor Cellro, producent van intelligente robotcellen voor het beladen van bijvoorbeeld freesmachines, heeft Ko:work eerder de user interface ontworpen voor de modulaire robotcel Skid. In een vervolgproject..

Bekijk het project

Lubrication Control Panel

SKF ontwikkelt en produceert lagers, afdichtingen en smeersystemen die wereldwijd verkocht worden. Voor optimale prestaties en een maximale levensduur van lagers, is smeren met de juiste hoeveelheid smeermiddel..

Bekijk het project

Nieuws

Red Dot Award 2022

Red Dot Award 2022

De elektrische buitenboordmotor S1 van Propel is onderscheiden met een Red Dot Design Award, een internationale designprijs die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen.

Het succes van de Propel S1 is een combinatie van de voordelen van een axiale fluxmotor - stil en een groot actieradius - en de sterke focus op eenvoud en gebruiksgemak.

Toelichting van de jury: This outboard motor combines eco-friendly drive technology with a design consistently aimed at optimising the user experience.

Lees meer