Design for the high-tech industry

User interface voor Elevate beladingsrobot

Voor Cellro, producent van intelligente robotcellen voor het beladen van bijvoorbeeld freesmachines, heeft Ko:work eerder de user interface ontworpen voor de modulaire robotcel Skid. In een vervolgproject is de user interface voor de beladingsrobot Elevate in dezelfde stijl herontworpen. De Elevate is met name geschikt voor het flexibel automatiseren van kleine series.

Uitgangspunten voor het herontwerp zijn de family-look en eenvoud van bediening. Dat laatste wordt onder andere bereikt door de keuze voor een wizard-opzet voor het instellen. De heldere stap-voor-stap indeling geeft duidelijk aan wat er van de gebruiker wordt verwacht en het geeft een goed overzicht van de voortgang van het instelproces. Alle stappen worden verduidelijkt door middel van eenvoudige en eenduidige illustraties.

Door de combinatie van intelligente software en een gebruiksvriendelijke user interface, heeft de gebruiker geen programmeerkennis nodig om de machines van Cellro te kunnen bedienen.

www.cellro.com

Opdrachtgever
Cellro
Diensten
User interface design

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Jan Roelof Kortstra

040 298 24 05

jrkortstra@kowork.nl

User interface voor Elevate beladingsrobotUser interface voor Elevate beladingsrobotUser interface voor Elevate beladingsrobot
Vorige project | Volgend project