Design for the high-tech industry

Panelen-buiglijn voor kasten en lockers

Wemo is specialist in productielijnen voor plaatbewerking, opgebouwd uit flexibele modules. Hiermee worden producten geproduceerd zoals plafondpanelen, lockers, liftdeuren en legborden.

Ko:work heeft voor Wemo een nieuw designconcept ontwikkeld. De ambities van Wemo voor de toekomst en de hoge kwaliteit van de machines stonden centraal bij het ontwerpen. Ook de nieuwe huisstijl, met een hoofdrol voor de kleuren donkergrijs en oranje, was een belangrijke uitgangspunt. De modulaire opbouw komt tot uitdrukking in lichtgrijze koppelstukken die de verschillende modulen verbinden. 

Veel aandacht is besteed aan gebruiksgemak, veiligheid en servicevriendelijkheid. Zo maakt de opbouw van de machine een veiligheidshek overbodig. De machine is hierdoor direct bereikbaar en de operator heeft steeds maximaal zicht op het productieproces. De nadruk in het ontwerp is gelegd op de uitvoer van de gerede producten. Hier maakt de uitvoermodule een theatraal gebaar en toont  een groot display de belangrijkste productieparameters.

Opdrachtgever
Wemo
Diensten
Industrial design

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Jan Roelof Kortstra

040 298 24 05

jrkortstra@kowork.nl

Panelen-buiglijn voor kasten en lockersPanelen-buiglijn voor kasten en lockersPanelen-buiglijn voor kasten en lockers
Vorige project | Volgend project