Design for the high-tech industry
Wij ontwerpen producten en user interfaces die op alle fronten goed in elkaar steken en die de marktpositie van onze opdrachtgevers versterken

Ko:work is gespecialiseerd in het ontwerpen van producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Jan Roelof Kortstra (designer) en Maurits de Koning (design engineer | usability engineer) werken al meer dan 25 jaar samen en vormen een hecht team. Samen zijn ze verantwoordelijk voor realistische en succesvolle ontwerpen voor met name MKB-bedrijven en start-ups in de business-to-business markt.

Daarbij is de doelstelling altijd helder, het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.


Onze diensten

Binnen het ontwikkelproces concentreert Ko:work zich op gebruikersgericht ontwerpen en een adequate vormgeving. Dit resulteert in producten en user interfaces waarmee:


Onze aanpak

Projecten worden altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd. Met veel van onze opdrachtgevers werken wij al tien jaar of langer plezierig samen. Dat leidt tot goed wederzijds begrip, soepel verlopende projecten en succesvolle resultaten.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, variëren projecten van korte adviezen op het gebied van vormgeving en gebruiksvriendelijkheid tot en met turn-key projecten voor opdrachtgevers zonder productiefaciliteiten.

 Belangrijke uitgangspunten bij alle projecten zijn:


Prijzen en erkenningen


Onze opdrachtgevers

ATD Machinery

Altus-Escon-Company

Biddle

Cellro

Dalsum Mushroom Projects

Egmond Plastic

Espero

Extend Smart Coding

Firmm

GE HEalthcare

Grass Valley

Hormann

HortiMaX

IAI industrial systems

JB Systems

Lely

MILabs

NTS Optel

NXP Semiconductors

Optilox

Protonic Holland

Schneider Electric

SKF

TEQQ innovations

Timesavers International

VANDERWILT techniques

VDL PMB-UVA International

Venrooy Cable Equipment

Wassenburg Medical

Welvaarts Weegsystemen

Wemo Nederland

ZTI Smart Machines