Industrial design for the high-tech industry
Het nieuwe ontwerp doet meer recht aan de hoogwaardige kwaliteit van onze machines en het resultaat dat onze klanten ermee behalen

Paul Hartendorp, CEO Timesavers International

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

HMI Advanced 4.0 software

Cellro ontwikkelt intelligente robotcellen waarmee het productieproces in de verspanende industrie verregaand geautomatiseerd wordt. De metaalbewerkingsmachines en robotcel worden bediend via een groot..

Bekijk het project

ZTI Fruit Cutter

ZTI Smart machines ontwikkelt en produceert innovatieve machines voor onder meer de fruitverwerkende industrie. Door te luisteren en mee te denken met de klant, worden slimme machines bedacht die het werk..

Bekijk het project

Nieuws

Lezing User Interface Design

Lezing User Interface Design

Op 1 juni 2017 heeft Jan Roelof Kortstra een drukbezochte lezing gegeven tijdens het User Interface Design seminar, onderdeel van de elektronicavakbeurs Electronics & Applications.

Lees meer