Industrial design for the high-tech industry
Het nieuwe ontwerp doet meer recht aan de hoogwaardige kwaliteit van onze machines en het resultaat dat onze klanten ermee behalen

Paul Hartendorp, CEO Timesavers International

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

HMI Weegcomputer

Geijkte mobiele weegsystemen worden gebruikt voor het wegen van bijvoorbeeld ingezameld afval of lading in bulk-tanks. Welvaarts Weegsystemen ontwikkelt en produceert hiervoor complete systemen..

Bekijk het project

DRY320 Droogkast voor endoscopen

Wassenburg Medical is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten voor het reinigen, desinfecteren, drogen en conditioneren van flexibele endoscopen. Na het herontwerpen..

Bekijk het project

Nieuws

nemaX grijper opnieuw bekroond

nemaX grijper opnieuw bekroond

De nemaX grijper van Nemag is voor de tweede keer onderscheiden. De vakjury van Red Dot heeft aan het ontwerp de Red Dot Award 2018 toegekend.

Lees meer