Industrial design for the high-tech industry
Het nieuwe ontwerp doet meer recht aan de hoogwaardige kwaliteit van onze machines en het resultaat dat onze klanten ermee behalen

Paul Hartendorp, CEO Timesavers International

Bekijk het project

Ko:work is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in producten en user interfaces voor professioneel gebruik.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij stijlvolle oplossingen waarmee gebruikers met plezier werken. En waarmee onze opdrachtgevers zich positief onderscheiden op de markt.


Recente projecten

Onze ontwerpprojecten richten zich op producten en user interfaces voor professioneel gebruik. Wij streven naar gebruiksvriendelijke oplossingen die zich onderscheiden in de markt. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de marktpositie van onze opdrachtgevers.

Panelen-buiglijn voor kasten en lockers

Wemo is specialist in productielijnen voor plaatbewerking, opgebouwd uit flexibele modules. Hiermee worden producten geproduceerd zoals plafondpanelen, lockers, liftdeuren en legborden. Ko:work heeft..

Bekijk het project

HMI Weegcomputer

Geijkte mobiele weegsystemen worden gebruikt voor het wegen van bijvoorbeeld ingezameld afval of lading in bulk-tanks. Welvaarts Weegsystemen ontwikkelt en produceert hiervoor complete systemen..

Bekijk het project

Nieuws

Nemag wint IBJ Award 2017

Nemag wint IBJ Award 2017

The International Bulk Journal heeft de Innovative Technology Award 2017 toegekend aan de nieuwe nemaX grijper van Nemag. Ko:work feliciteert Nemag met dit succes.
Lees meer