Design for the high-tech industry
Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2019
Oktober 2019

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2019

In de categorie 'User Interfaces' is de Creative Grading App van Grass Valley onderscheiden met een erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

De Creative Grading App is onderdeel van het Creative Grading Concept van Grass Valley voor de bediening van televisiecamera's. Creatieve vrijheid en volledige controle over de driehonderd parameters is daarbij het uitgangspunt. De Creative Grading App is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Grass Valley en Ko:work.

De GIO-erkenning is een onderscheiding die het vakmanschap van ontwerper en opdrachtgever bekroont.

Grass Valley introduceert Creative Grading
April 2019

Grass Valley introduceert Creative Grading

Grass Valley heeft tijdens de NAB Show 2019 in Las Vegas Creative Grading geïntroduceerd. Creative Grading vereenvoudigt de bediening van televisiecamera's en vergroot het overzicht.

Grass Valley en Ko:work hebben intensief samengewerkt aan de ontwikkeling van de intuïtieve touchscreen user interface. Creative Grading geeft beeldaanpassingen direct weer en nodigt uit tot experimenteren. Eenmaal gekozen instellingen kunnen eenvoudig gedeeld worden met andere camera's.

TV Technology magazine heeft Grass Valley Creative Grading een NAB 2019 Best Of Show Award toegekend.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2018
Oktober 2018

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2018

In de categorie 'Professionele producten' is dit jaar de door Ko:work ontworpen Touchpoint One voor Priva onderscheiden met een erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

De Touchpoint One integreert de bediening van verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering in één stijlvolle bedienunit. De heldere en overzichtelijke bediening is geoptimaliseerd voor het gebruik in kantoren en hotels en stimuleert gebruikers om zuinig met energie om te gaan.

De GIO-erkenning is een onderscheiding die het vakmanschap van ontwerper en opdrachtgever bekroont.

nemaX grijper opnieuw bekroond
Juni 2018

nemaX grijper opnieuw bekroond

De nemaX grijper van Nemag is voor de tweede keer onderscheiden. De vakjury van Red Dot heeft aan het ontwerp de Red Dot Award 2018 toegekend.

De nemaX is een innovatieve grijper voor ijzererts die minimaal 10% productiever is dan vergelijkbare grijpers. De jury over de nemaX: 'Het product verrast door de luchtig-ogende constructie, waardoor het het product uit één deel lijkt gegoten en wendbaarheid uitstraalt'.

De Red Dot is een internationale erkenning voor uitstekende design-kwaliteit. Eerder ontving het ontwerp al de Innovative Technology Award 2017 van The International Bulk Journal.